Kelchili

„Az erős legyen veled…”

Gigantikus sváb erő egy kis üvegben

A kelchili.hu weboldal egy igazi paradicsom az erős chili paprikák szerelmeseinek. Itt felfedezheti és megvásárolhatja a Kelchili termelő által készített különleges chili szószokat, savanyúságokat és más erős termékeket. Ha szereti a pikáns ízeket és készen áll az erős ételekre, akkor itt a helye!

A Kelchili weboldala egyben egy webáruház is, amelyet a Woocommerce platformmal készítettünk. Ez a hatékony e-kereskedelmi megoldás lehetővé teszi a Kelchili számára, hogy könnyedén kezelje a termékkatalógust, a kosarakat és a megrendeléseket. Így Ön könnyedén válogathat a különféle erős chili termékek között, és egyszerűen leadhatja a megrendelését.

Az oldal felépítése során a Kelchili a Divi Builderre támaszkodott. Ez a sokoldalú és felhasználóbarát vizuális szerkesztő segített létrehozni a weboldal egyedi és vonzó megjelenését. A Divi Builder lehetőséget adott arra, hogy a Kelchili bemutassa magát és termékeit a legjobb fényben, miközben könnyen kezelhető és navigálható felhasználói felületet biztosított.

A weboldal keresőoptimalizálásáért a Yoast SEO Premium szolgáltatás felel. Ez a vezető SEO eszköz segíti a Kelchili weboldalát abban, hogy jobb rangsorolást érjen el a keresőmotorokban. Az optimalizált címek, meta leírások és kulcsszavak segítenek a weboldalnak a megfelelő célközönség elérésében és a felfedezhetőségben.

A weboldal sebességéért a WP Rocket caching plugin felel, amely optimalizálja az oldal betöltési sebességét. Ez biztosítja, hogy a látogatók gyorsan és zökkenőmentesen böngészhessenek a termékek között, és könnyedén elvégezhessék a vásárlás folyamatát. A Wordfence Security pedig gondoskodik a weboldal biztonságáról, védi azt a rosszindulatú támadásoktól, és megőrzi a felhasználók adatainak biztonságát.

Kérjen egyedi ajánlatot!

Szerezzen több potenciális ügyfelet vállalkozásának!

5 + 4 =